Free songs

Stomatološka ordinacija dentalne medicine Marica Hodak Mihelić – Dental Hodak koja se nalazi u Vukovaru, u ulici Vatroslava Lisinskog 18, opremljena je najsuvremenijom tehnologijom i aparaturom dentalne medicine. Posjedujemo veliki broj aparata dentalne dijagnostike kao što su ozon, laser, RVG uređaj, intraoralne snimke, elektrokauter, aparatura za strojnu endodenciju itd.
Stručnost, pouzdanost i praćenje najnovijih tehnologija i dostignuća na području stomatologije naši su principi rada i razvoja, te koristimo vrhunske materijale i tehnike kako bismo našim pacijentima podarili ne samo novi osmijeh već zdravlje, ljepotu, a ponekad i novo samopouzdanje.
Ustrajemo na stalnom obrazovanju i međusobno dijelimo nova znanja i spoznaje. Zadovoljstvo pacijenata nam je važno, a pravila struke osnova.
Prijateljski, opušten odnos s pacijentima, te visoka stručnost našeg stomatološkog tima, kojeg vodi dr.med.dent. stomatolog Marica Hodak Mihelić, dvije su karakteristike koje vladaju ordinacijom Dental Hodak.